My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, March 25, 2013

Akhirnya dapat berjimba dengan rakan-rakan cantik. Liyana Hisham, Finaz Yunus and Shabana. wuuu..

Assalamualaikum

Hai..

Uihhh... kali ni nak update entry singkat je sebab nak tepek gambar je lebih.. Maklum lah sabtu ritu kerie telah pergi jimba dengan riangnya bersama rakan cantik molek malahan beautiful, eh tetibe ade bahase inggeris. Sukati den lah.. den nak copat. Ok lah... tanpa berlengah lagi.. mari tatap gambar. Ohh.. pada yg rase cam nk menggatal nak berkenalan. sorry yer.. mereka semua da jadi isteri kepada lelaki-lelaki ganteng yg bertuah..



Bff.. liyana hisham n finaz yunus. dapat baby pun sama jantina.. nmpk sgt sehati sejiwa.

Gambar dia smooth semacam kan? haha.. ni gambar ehsan dari camera samsung note II finaz ditambah lagi ditangkap dengan menggunakan application camera 360.. magic trus jadi. Muka flawless gitu masing-masing. Haha...

Me and my beautiful sister. shabana.. Cantik sgt sampai waitress tu nmpk terus kate cantik nya awk.. serius.. ni mcm miss india da ni. masuk miss world kalah negara lain. hehe.

Happy faces, setelah sekian lame tak gather gather.. hehe.

Four of us.. sahabat selamanya..
Ok dah tayang gambar. demikian sahaje la pengakhiran entry ni. Ape pun kerie sonok dpt berkenalan dan berkawan dengan diorang ni semua.. sebab diorang ni semua memang awesome!!! K dah bye.. Assalamualaikum.

1 comment:

Rara Nasiha said...

Semua cantik-cantik. Masyallah :)