My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Sunday, April 22, 2012

Kucing binatang tercomel di dunia.

Assalamualaikum...

Hehe.. nak update dari kelmarin lagi sebenarnya, tapi internet uia ni macam mengada-ngada, siput pun lagi laju. huhu. alah, kali ni pun nak update something yang macam tak berapa nak penting. tapi yang pasti apa yang kerie nak update ni adalah cute ok. tak percaya tengok lah nanti... sebelom tu kerie nak soal, apakah binatang yang tercomel dalam dunia...? ha... apa? Gajah...? salah.. tak. lagi lagi... ha.. siput. oi.. of kos la siput tak comel. tang mana comelnya ntah.. lagi taknak teka da? haha.. takyah teka lah. jawapan memang sudah pasti, jelas lagi nyata iaitu meow meow meow... hehe.. of course lah kucing binatang tercomel dalam dunia. ha... sapa yang tak suke tu, sila jangan nak cakap banyak. menyayangi kucing tu adalah sunah rasullah.. bukanya tabiat tak baik hoke!!! ok jom tengok comel baby meow yang sering menggundahkan hati kerie. hehe.. :)

Hobi caye ialah tido selepas naik syeikh bermain-main smpi tunggang langgang bilik tuan sy. :P

Jangan geram sgt tau.. ye sy tau sy comel.. :P

Comelnya!!!!! 

Ok dah.. tu je gambar yang kerie nak share dengan sume. kerie nak p tepon mak kerie pulak. Thanks for reading.. kumawo.. bai.


3 comments:

kura said...

alala.. kurakura pun comelll wooo :0

cahaya iman said...

mmg comel! :P

cahaya iman said...

mmg comel sgt..!! ;)