My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Wednesday, April 4, 2012

A blessing to family, congrats Rafidah & Halif

Assalamualaikum

hai..

Puh..puh..puh.. achhhommm. adoi. banyak benar da habuk lam blog ni. Huhu. maklumlah, da lame tak service. huhu. kali ni pon update tak panjang sgt sebab sakit tangan dah buat transcribing. so.. taip blog kene dikurangkan. kang kudung tangan kerie. jatuh rege hantaran. sian.

This time just wanna wish my beloved sister.. congrats!!!! da kawen rupenye dia. Pas ni dia balik kampung da takleh tido dengan dia. takleh membebel sampai pukul 3 4 pagi sesama. uwaaa... sedih gak. tapi xpelah. dia da dapat kebahagian baru. alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Dua-dua majlis semuanya meriah dan gilang gemilang. hehe. ala.. laupon takde la cam majlis kawen retis. tapi takpe, tak kesah. yang penting perkahwinan tu diberkati. betul tak? Semoga kakak kerie n husband dia hidup bahagia bukan saja di dunia, tapi juga di akhirat. insyaAllah

Semoga selamat semuanya sampai ke akhirnya. amin.

Ni kerie make up kan... he.. kerie tak pandai sgt. buat sekadar yg mampu. :)

Ni reception yang kat Muar.. :) macam biasa... kerie lah pengapitnya.

Lagi satu berita gembira, kucing kesayangan kerie... lola pajila atau lebih dikenali sebagai boyan, yoyan, anak buaya, kuih koci, minah limpit.. dan lain-lain nama telah selamat melahirkan baby yang comel sangat2. sebelum ni kerie telah kehilangan kucing kesayangan jugak, simba my pretty boy dah takde. tapi digantikan dengan anak-anak beliau.alhamdulillah. semoga baby2 tu semua panjang umur. InsyaAllah.

K lah.. tu je update kerie untuk kali ni. bai.

P/s gambar banyak-banyak ade kat fb kerie. :)

4 comments:

kura said...

bestt la jadi pengapittt :0

cahaya iman said...

finally.. :)

Filzati @ Cik Pija said...

bestnya kakak kahwin. kak kerie bila lg eh? hikhik

blogyhouse said...

masa kakak sy kawen dulu pun rs sgt sedih...rasa macam suami dia nak rampas lak...kihkihkih~