My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, May 28, 2012

Congratulations ameen and miezah

Assalamualaikum

hai

Semalam kerie pegi melawat kawan kerie yang baru lepas melahirkan baby pertama beliau. comel sangat ye baby dia. tadi baru diberitahu dorang dah dapat nama yang sesuai untuk baby diorang iaitu Muhammad Naufal. Sedap kan? senang dipanggil dan baik maksudnya. Bermaksud yang pemurah dan dermawan. Nama yang baik sesuai dengan baby yang comel. alhamdulillah.

update kali ni takde la nak tulis banyak-banyak sebab kerie dah ngantuk. takde idea nak meraban. so kerie kasi korang tengok gambar je lah ek. Gambar baby naufal. Semalam kerie pegi melawat setelah hari ke 6 dia dilahirkan secara bedah siasat atau operate. ape pun tahniah lagi skali kat kawan kerie sebab telah berjaya menambahkan lagi satu umat Muhammad yang insyaAllah dewasanya menjadi insan yang beriman dan bertakwa. :) kalau kerie dapat anak perempuan nanti bila dah kawen, boleh dijadikan calon menantu selain wildan anak finaz yunus. hehe..

hehe.. amik berkat ni. ade bakat jadi ibu mithali tak? 
Muhammad naufal comel..
mak chik dan muhammad naufal.. mak chik pun tak lame lagi bakal melahirkan zuriat yang pertama. ade geng la naufal.
Alolo... tengok muke dia, kerut-kerut tu nape shayang? 
tecik saje kaki dia. tak macam kaki ibu dia. hehe.. oppss..
tengah mengacau naufal suh bangun... dia tamau jaga. huhu
Mak chik ni goncang-goncang naufal nak bagi dia jaga. 
Naufal... Naufal buka mate shayang...
Kenangan with little cute baby. tak sabar nak tunggu dia besar, nak main-main dengan dia. hehe...
Ok lah, sampai di sini saje photos presentation kerie. hehe.. kerie doakan miezah bertabah dalam mengharungi tempoh berpantang. semoga dia bersabar dengan godaan makanan yang sedap-sedap, air sejuk yang manis dan juga ayam goreng yang enak. muahehehehe (gelak jahat)  ok. nanti turn kerie, dia plak bahan kerie. hee.. "tak lah miezah, aku gurau je. heee.." haha tau takut. k dah habis cite. babai.

3 comments:

ernawati said...

tahniah miza..^_^ baby sangat comel..comel sungguh..selamat berpantang ya,..pantang elok2..serious, masih segar lg proses berpantang hari tu..emosi sangat mudah terganggu..miza kena hepi2 slalu..selamat join group bermata panda..^_^

kura said...

amboi. saje je dia mkn benda2 manis ayam goreng bagai ye. hehhe

JIJI YU said...

untung la baby tu..ko dukung dia,..