My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Sunday, May 6, 2012

Buah hati pengarang jantung yang sangat berdrama queen

Assalamualaikum

Biarpun tidak secantik dan semahal si parsi malahan tidak seunik si bengal tapi dia tetap menjadi pojaan hati kerie. Hehe. ce teke sape? sape lagi... hehe.. opkos la baby meow kan? pojaan hati berbentuk manusia takleh didedahkan sesuke hati. Bila sampai masenya baru la boleh. hee... baby meow ni kerie pungut. Dia ditinggalkan tanpa mummy, cian dia. mase tu dia kecik je. Besar tapak tangan kerie. Tapi sib baik dah boleh makan n minum sendiri. Dia menagis-nangis cari mummy dia. Setelah seharian tengok mummy dia tak kunjung tiba, kerie kesian sangat2 kat dia. Kerie pun amik dia, mandikan dia, bagi makan. Hmm.. begitu la kisah pertemuan antara kerie n baby meow kesayangan kerie ni. Memang dia cume kucing kampung, tapi kerie tetap suke sebab kerie memang pencinta kucing. sedangkan kucing kurap pun kerie tak benci, tapi kerie rawat bagi sihat lagi ade lah.. hehe.

ni kerie nak tunjuk gambar baby meow kerie ni. hmm.. untuk pengetahuan korang, kerie panggil baby meow ni baby.. dia dah tau da nama dia. setiap kali kerie panggil "baby.. baby.." dia terus datang kat kerie. Hehe. Comel sesangat tau.. ok jom tengok gambar. pastu boleh p sambung kerja. oke?

Tengok.. mengade kan? haih....comel!!!

alolo... ngantuknye dia. da penat bermain ler tu.. mmuahh

Sangat bedramatik... hish.. ape la yang diintaikan..

Ishhh.. geramnye. skodeng ape tu shayang...?

Ni memang hobi dia setiap kali kerie buat kerja. dia memang tak suke kerie duk pandang laptop lelame. dia nak kerie menatap kecomelan dia je..mengade la tu, saje nak kena gomoi. Manja punye budak.

Kecian dia, takde adik badik lain untuk bermanja. terpakse bermanja dengan si teddy.

Comelnya!!!! indah sungguh ciptaan Allah. :)
     Dah habis dah. bai.. :)                                                 

7 comments:

kura said...

amboi. bukan main sedap dia landing atas laptop! hahha

cahaya iman said...

die ni mst jantan kan?hak3

Maya Lisa said...

auuww !!! menjeritttt kat library niii haa ~tengok dak tomey niii ~~~

Paradise Gal said...

kura: dia memang suke landing ats laptop. siap tido lagi

Cahaya iman: tak la.. betina.

Maya lisa: akak ni dah jerit2 setiap hari kat bilik sebab geram tengok aksi dia. mengade2. hehe

FiQa said...

waaaa, sgt2 comel!

and naughty tau die, hikhik...

kita dah lame tak bela kucing nih kat umah sejak dia berak merata2..hihi

sebab tak reti nak ajar camane..

:)

p/s: salam perkenalan... :)

Sharz said...

comeynyer!!!!!

Nur-nba said...

Waduh sedapnya dia landing atas laptop tu.. :)