My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Sunday, May 13, 2012

Game show sorakan emas, TV1

Assalamualaikum..

Hai.

Hari ni kerie nak story sikit. Hari tu, 7 hb 5 2012 bersamaan dengan hari isnin, kerie pegi RTM sebab adik kerie masuk game show yang bertajuk sorakan emas yang ditayangkan kat tv 1. tapi yang adik kerie punye ni akan bersiaran bulan puasa nanti. so lame la lagi.

Takde pape yang menarik sangat mase game show tu sebab kerie jadi penyokong, so kerja kerie ialah bersorak, senyum, sengih, tepuk tangan dan memberi semangat kepada adik kerie. Tapi ade jugak yang menarik sebab adik kerie menang tempat pertama dalam game show tersebut. Tahniah kepada beliau. Well.. basically game show ni pasal sukan olimpik.. opkos ler boring, serius kerie tak tahu sehabuk pon jawapan-jawapan kepada soalan yang ditanya. kalau nak suh kerie study pon.. memang 4 tahun belum tentu kerie boleh habis study. Baru baca sepatah ayat terus tido kroh kroh kroh. sukan olimpik? errr... borrrring!!!! Tapi sib baik pengacara yang mengacara game show tu (syarifah syahira n zul yahya) kelakar, so takde la boring sangat.

Pengacara nya, syarifah syahirah... 

adik saya johan.. woot woot

Dengan salah sorang penyokong adik kerie..nazneen si cantik manis. Kawan adik kerie.
Ok lah, sampai di sini saje kerie punye cite. babai.

p/s: Malam ni nak balik kampung, excited tahap hulk kacukan thor nak tengok baby meow baru kerie. hehe..

2 comments:

misz uzmy said...

waahhh tahniah2 ..
set komputer tuuuu ..
^__^

JIJI YU said...

perghhh....sume retisss ni