My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Wednesday, February 29, 2012

Bercanda ria di hari minggu.

Assalamualaikum 

hai

How are u everyone? da lame tak mengupdatekan diri dengan blog. aiyayaya.. banyak busy lah. Kali ni mau update sebab kerie begitu teruja untuk menceritakan kisah kerie di kala hari ahad yang da berlalu.

Pada pagi ahad, kerie telah pegi membazirkan duit beli barang-barang keperluan contohnya seperti peralatan make up, make up make up dan make up lagi. haih. ketagih ke ape? salah! bukan ketagih tapi kerie ade urusan yang penting kene beli make up sebegitu banyak. urusan tu rahsia. takleh bitau lagi. nnt baru kerie gtau. Ok. bukan saje beli make up malahan beli barang keperluan lain seperti.. hmm... ape ek.. pakaian dalam dan itu saje. telah habis duit kerie begitu banyak sekali. tsk tsk tsk. 

Kerie shopping kat mane? alah..dekat-dekat je kerie pegi sebab sorang-sorang so kerie pegi jj wangsa maju. tempat mudah, senang lagi lazat sebab ade tako tao. ekeke...

Mase ni baru nak kua. sempat amik gambo lagi. eheh..
Ini breakfast kerie pagi tu. kerie suke gile pancake. Dulu kerie suke mc d punye. Tapi skang da tuka sebab kfc punye ade pise blueberry. yummy!!!  n kerie suke butter achor. sedap. 
Chan!!!! yummy. perasan tak pancake dia ade satu je. sepatutnye dua. Budak kfc tu tersalah. ape lagi, kerie pegi tuntut ler. :P 
Lepas da balik dari shopping kat jj. kawan-kawan kerie yang hot hot seperti hot and roll tu ajak kerie kua ler. pegi itu jenjalan kat itu pavilion. Maklum lah ade sorang hot mummy nak shopping barang keperluan. so, kerie pon pegi lah hang out dengan mereka. Di pavilion kerie telah menghabiskan duit dengan membeli barangan accessories kesukaan wanita seperti bracelet dan jugak cincin. tapi yang ni murah punye je. beli kat chamelion. bukan tomei atau habib jewel malah jauh sekali untuk berpoh kong. 

Ini sume set orang masuk tv punye ler. Finaz yunus dan shabana tv al-hijrah manakala liyana hisham tv 9. Kerie tv berangan sendiri. ahahaha... :P 
With Liyana Hisham. Si cantik manis pengacara safiyya tv 9. Saya ni bukan saje kawan dia malahan peminat dia. ekeke.. :P 
Gadis cantik ade di mana-mana sahaja termasuk di kiri dan kanan kerie.. Muaahh.. sayang kat mereka sume. kawan-kawan yang best, hot dan cool. Oh mase ni finaz si ibu yang hot tu tengah pegi shop shop barang baby dia. 
Demikian lah aktiviti kerie. bersantai dengan rakan artis memang glam u olllssss... ekeke.. rase macam sex n the city plak. kah kah kah.. ape pon kawan-kawan kerie ni memang cun nye tak menahan. haih.. terima kasih lah kepada mereka yang sudi berkawan dengan kerie yang tidak cun walaupon sekelumit. da lah badan diorang hot n spicy. not like me, montel. rase nak lempang diri sendiri nambelas kali je spy jadi kurus serta merta. Tapi tak berjaya u.. huhu. ok2. da bai. 

4 comments:

JIJI YU said...

waaa..kenapa tak ajak aku

lisa said...

cantiknya semua!! :)

cahaya iman said...

untungla~

princess said...

manisss je semua . eheee .