My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Tuesday, July 26, 2011

Besok yang mendebarkan

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum w.t.b

hai.. 

Hari ni hari selasa, besok hari rabu bersamaan dgn 27 July 2011 iaitu hari untk kerie defend research proposal kerie.. tapi yg ni baru untk department level je..walau pon yeay sbb gembire akhirnye defend jugak tapi wahhhhh.. takutnye sbb bakal kene komen dari lecturers yg jadi examiner research proposal kerie.. tgn n kaki kerie da sejuk gils mcm tgh duduk kat kutub utara, kutub selatan.. aiggooo jingja... shema ban lah??? ni kerie rase ni kalo kerie amik anxiety test ni mmg confirm positive anxiety disorder buat sementara waktu ni. huhuhu...


Pape pon sblom kerie bebel dgn lebih lanjut dan untuk mengelak sebarang kekeliruan terjadi, bia kerie terangkan apebende defend segala bagai ni. bnda ni sbnrnye lebih kurang mcm viva tau. tau x viva tu ape? ha.. kan kat university biasenye bile kte buat thesis atau research, kte kne present kat depan examiner yg bace paper kite n pd mase yg same kte kne defend paper kite sbb akan ade soalan2 yg ditanya dan komen2 dari examiner2 ni. kire mcm akademi fantasia jugak la. tapi yang ni ilmiah punye. huhu.. mmg scary nk tgu komen2 dari org2 yang expert ni. Biasenye kalo students yg terer merer ni,  komen dia dpt sikit je.. bnyk puji-pujian la dari komen2 yg boleh melemah kan jiwa. tapi kerie rase kerie mmg kne codemn teruk ni, maklum la, kerie ni kan pelajar yg terlebih berkaliber.. gengster je lebih tapi belajar ala2 hampagas. huhu..     (-.-') kerie harap bsok hari kerie akan menjadi sgt tabah untk menghadapi komen2 yg membina dan  msh boleh tersenyum riang dan girang walaupon dalam hati menangis air mate darah. :'(

korang2 sume2 yg bace entry kerie ni sile la doa untk kerie spy dipermudahkan pd esok hari dan spy kerie x kene hentam bnyk sgt pd esok hari, terima kasih. doa anda amat la kerie hargai. :)

Besok, kerie n kwn kerie si retis yg sedang meningkat naik tu, liyana hisham akan defend rp kitorang dlm pukul 12 tghari. tapi skrg pon kitorang da dapat rse ketakutan dan debaran yg bakal melande. kalo tak caye tgok la status bbm kitorag, dua2 tulis doa yang sme mntak Allah permudahkan segalanye. huhu.. pape pon, hopefully besok kerie n liyana dpt buat yg terbaik. All the best to both of us. Smoga sgale nye berjalan lancar. Amin

k..dah bye. tu je kerie nk cite sbnrnye. thanks to readers sbb sudi bce, n doa untk kerie skali. nk tau ape topic rp kerie?? bsok kerie cite na.. sabar k. hehehe.. :)

Wassalam

2 comments:

Haslinda Ariffin said...

Kerie...
Good luck and do the best..
Good Luck juge utk Liyana Hisham skli(bgtau dia..hehe)..
rse nye esk sume bjalan dgn lancar..nnt update la entry psl presentation ni..
bole la sy amek as a experience...

Paradise Gal said...

Thanks linda.. ok nnt kerie smpi kan kat dia ok.. bsok insyaAllah kerie update ^^v