My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Wednesday, July 27, 2011

Gundah gulana hilang, stress pulak yg tibe, semuanye angkara research proposal.

Assalamualaikum w.t.b... 

hai.. hello 

Muke semangat nk pg mendefend!!
ha.. tibe msenye untk kerie mengumpat research proposal kerie. haih.. rp rp, ko ni mengganggu jiwe rage aku je lah. hmm.. begini la bile buat masters kat uia, sgt mementingkan research smpi kene menghadapi 15 juta kali correction. tapi, ok lah..kerie x kesah pon sebab ade pro n cons nye. Tadi kerie da defend rp kerie untk department level. wahhhh!!!!! bnyk gile ah kene hentam. menangis di dalam hati je kerie tadi smbil berkate, wahhhhh bodohnye aku. ;'( sungguhpon begitu, kerie msh la mencube untk defend sehingga titisan darah terakhir demi idea2 kerie yg tak seberape sen tu. tp ade yg mmg terang2 kerie salah, kerie buat senyum kambing susu je lah smbil angguk2 geling2, tunduk2, iye2 saye2... haha.. kan terkeluar lagu ahli fikir. :P  teke ape? kerie tadi siap kene sound lagi dgn lecturer, dr.mariam adawiyah, dia kate, could u please listen to the comment first n amik notes ape kesalahan awk tu. wahhh.. malu2 kucing kerie jd nye. Padan muke, ni la org kalo tak sedar diuntung. kerie,  ko tu bdk bru duk buat master je. dia tu da abes PhD ok.. Da jd dr. da. ade hati ko nk lawan2 dia. hish..  lepas kne sound tu kerie pon dgn buat muke senyum kepahitan dan tunduk malu buat2 salin nota, padahal cover malu. hadoi.. kerie rase kerie la yg terpaling malu di dlm dunia pada ketika itu. korang penah rse mcm tu tak?? ala..jwb la ye.. at least sedap sikit hati kerie ni. hu~

Retis liyana hisham ni pon defend rp dia sme dgn kerie. kate best friend.  
mse ni masing2 belom kene hentam lg ni, muke senyum girang je. lepas kene hentam, senyum kelat2 ala kulit manggis je.
Pape pon, terima kasih kpd expertises yg  komen kerie tadi. sgt2 menghargai nye. smoga kerie dpt buat improvement untk research kerie spy jd marveles mcm akak kerie punye. akak kerie punye yg marveles tu pon bnyk gile kene komen apatah lagi kerie ni. huhu.. keje tau mengengster je.. belaja tak pandai. huhu.. insap lah sikit pompuan oi. :D

lepas kene hentam tadi, terus stress smpi rase nk nangis smbil lari2 nyorok balik pokok tapi sib baik lepas jpe supervisor, terus rase ok sikit. Supervisor sgt supportive.. thanks Dr.Lihanna.. :) pape pon, xpe lah.. take it easy kerie. inshaAllah boleh. kene usaha lagi.. yg pntg kerie dapat abes kn study kerie mcm kakak kerie tu, si gadis hijab a.k.a rafidah abdul razak. sgt kagum dgn beliau.. perghh boleh lepas masters uia.. terer tu. hu~

k la kwn2 doa kan kerie k.. thank for reading. :)

bye

5 comments:

Haslinda Ariffin said...

Sabar aje la ea./
dah wat yg terbaik kn...huhu

ahmad endo said...

sabar n stay cool je k...hehehe

Paradise Gal said...

tu lah.. heee...

Cahatomic said...

penatlah baca kerie. font teks tu tak sesuai :-s

Paradise Gal said...

abg syahar da tuka font da.. hahaha.. penat lg tak. thanks sbb tegur..