My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Friday, July 29, 2011

Drama review: Secret Garden

Assalamualaikum w.t.b

hi..

kerie nk buat drama review sikit sebab mlm td kerie baru abes tgok cite korea tajuk dia secret garden. Kerie tau korang sume msti da tgok kan?? hahaha.. kerie mmg agak ketinggalan sikit la. hmm.... tak kesah la.. kerie cume nk share pendapat kerie mengenai cite ni.

First skali, pelakon2 cite ni sume je best2. kerie suke pelakon2 dia. tak kire la pelakon utama atau pon sampingan. watak perempuan dia sgt cool bg kerie. cite ni ade tiru cite omputih mcm hot chick tu, di mane roh hero n heroin bertukar badan. tapi x kisah la, ia tak mencacat kn cite pon bg kerie. Cite ni sume skali ade 20 episod. yg tu menyebabkan pertengahan cite dia mcm agak boring. tapi tak lame sgt pon boring dia sbb start episod 12 da ok balik.

Ini lah gambar barisan pelakon-pelakon secret garden. hero dia.. wahhh.. comel gile. ^^v
mse ni roh diorang da bertukar. yg pompuan msk lam bdn laki tu, yg laki msk lam badan pompuan tu
Secondly, cite ni mcm ade element magic n dongeng2 skit... kalo stakat untk hiburan ok lah. jgn la korang sume amik serious plak bile tgok cite ni sbb sume tu takkan terjadi melainkan dgn kuasa Allah yg menkehendaki ia terjadi. so.. tak perlu la korang berangan situasi spt dalam cite tu berlaku btol2 dlm hidup korang. nnt kang tak pasal2 buat smbhyg hajat bagai semate2 nk mntk jd same mcm dlm cite secret garden. baik korang buat smbhyg hajat untk mintak bnda lain.. lg bgs. huhuhu...

Thirdly, kerie still prefer my girlfriend is gumiho berbanding cite ni. overall kerie bagi 4 bintang untk cite ni sbb kerie tak bape excited sgt nk habes kan cte ni mcm cite my gf is gumiho tu. hehehe...

ni salah satu babak lam cite secret garden, mse ni pon diorang da tetukar.
oleh yg demikian, kerie rase smpi sini aje la dulu entri kerie k..  nnt kerie update lg k. tata..

thanks for reading. Kumawo.

P/s: asyik buat review drama korea je. buat la drama bangsa lain plk. haishhhh...

1 comment:

prince aeril said...

cerita melayu pon ade gak wat roh bertukar ni..
rasenye yg cerita pasal topi ajaib..hehe