My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Saturday, February 4, 2012

Babies are the cutest

Assalamualaikum, 

Jom kite menyejukkan mata kite dengan gambar-gambar baby yang comel. Baby sangat comel oke.. tak kire la baby meow ke, baby panda ke.. baby gajah ke.. asal name baby, mmg comel. Tapi tidak same sekali baby ba alip ba ya. Yang tu menggelikan ade lah. Kalo korang tak caya diorang ni comel.. ce tengok gambar yang kerie sertakan kat bawah ni. ha... jangan mengetap lidah sendiri sampai putus plak.



Budak ni buat muke terkejut comel gile.. kalo orang dewasa buat. nganga mulut camni terus nampak gigi lobang kene tampal. Hahaha. :P
Ya Allah.. nomu nomu nomu chuwa.. comelnye!!!!!
Aiyooooo... sangat ke ai la ini budak.. siap pakai baju comel macam ni. berdarah hidung tengok.
Nak bela ni boleh tak?
Alolo.. yang ni pon somel jugak.. kan best lau ade baby girl camni. :P 
ha kan.. comel kan? haih.. maybe sebab diorang ni mini in size so nampak extra comel. cube bayangkan kerie mini.. mesti comel jugak kan. Ni yang nak pinjam alat honey i shrunk the kid ni. bia jadi kecik n comel. huahaha.. :P k bai.

5 comments:

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

setuju sgt . Baby mmg sgt menyomelkan

Maii said...

baby memang sangat comei masa kecik. bila dah besar ishhhhhh ishhhh ishhhh hehe xD

HEI LYRA! said...

indeed! babies are the cutest creature of all :)

xx
http://heilyra.blogspot.com/

alia farhah said...

comellll !!!!

Nur-nba said...

So cute.. :D