My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Thursday, August 4, 2011

Aksi terlampau...

Assalamualaikum

Salam ramadhan semua..

Tajuk entry kerie ni x mengagak kn? mcm nk bergosip je.. oi kerie, bulan puase kot skang ni.. bawak2 ler bertaubat dari dunia gosip. ala..lek ar.. kerie nk gosip jugak. asal? xleh? kalo kerie buat jugek... ape korang nk buat? lempang kerie separuh mati.. ? ahhh... itu tdk menakut kn kerie same skali. sbb kerie mmg nk mengumpat budak ni jugek. bia pon dikecam bunuh, kerie ttp nk mengumpat budak ni jugak. x kire x kire x kire.!! (gedik nk mampos, tampo skit!!! pang!! (-.-')) errr.. tapi kerie mmg degil pon. kerie nk gosip jugek walaupon da kne tampo..so what??

ohhh korang meluat ek? tanak dgr kerie gosip ek? ok fine.. jgn menyesal. aksi terlampau ni mmg best untk di tonton, terutama bg kaum hawa yg mempunyai minat yg same dgn kerie. Buweks.. :P

Kerie terpakse paparkn aksi terlampau ni sbb kerie telah diserang obsesi tahap obesiti yg kronik yg tak terkawal dan terbendung lg..mintak maaf  la sekirenye kerie telah melibatkan korang dalam kancah sebegini. kerie x sengaje.. kerie cume nk berkongsi. :(

suda kerie!!! no more words... paparkn segera gmbr2 aksi terlampau terbabit.. (msti korang tgh ckp mcm ni kn??.. hee...tak sabo la tu)

ok k k.. jom same2 kite skodeng gmbr terbabit smbil menjerit kegeraman sebab memang terlampau sgt aksi budak tu. shheessshhh...

Peringatan:
Gmbr x sharp sgt sbb kerie amik gmbr gune camera hp kerie cap ayam sabung.

Catatan:
Kejadian aksi terlampau ni berlaku ketike kerie sedang khusyuk melaku kan marathon cite korea tgh2 malam bulan ramadon yer. hee.. baik ko solat tahajud, melagho aje keje ko kan?? ala...kerie takleh solat. (-.-'). suspect yg melakukan aksi terbabit dipercayai menghimpit kerie dan melaku kan aksi tersebut di hadapan kerie tanpa perasaan segan silu. (kuang ajaq!!!!!) kerie rase nk bg penumbuk dush dush je kt dia. tapi kerie tau kalo kerie tumbuk dia pon, dia takkan paham ape kesalahan dia dan dia akan berterusan melakukan aksi tersebut tanpa secebis rase bersalah. silap2 kerie yg mati heart attack akibat terlalu emosi melihat aksi beliau.

Teka teki:
cube teke ape aksi terlampau yg budak hingusan tak cukup umo ni telah lakukan?? uhhh.. ha?? appppe?? buat2 sawan smbil rembat jajan kerie? Salah!!!!! tdk tepat same skali. (itu pon xtau) baiklah!!! kerie bgtau ye jawapanye.. (kang makin melarat plk panjang entri ni.. huh)

Sbnrnye budak yg x gune tu (baby meow) buat AKSI TERLAMPAU COMEL!!! urgggghhhh!!!! x tahan geram ni.. comel nk mampos!!! kalo tak caye tgok gambo kt bwh ni ha.. aksi si molly, anak kucing kutipan kerie di kaki lima mahalah (asrama) kerie.

tengok ni!!sukecite dia je nk menyempit org tgh layan cite korea... ape la yg dia faham ntah, bukan main semangat menonton. sgt menggeramkan. ishh... 
Molly (moyie) cakap "tak dgr la ape oyang ni takap.. tuat kn tikit yah cound tiye."
(err.. molly baby lg, so dia ckp pelat tau, jgn tampo dia.. dia bukan sengaje nk gedik2 ckp pelat.. ) 
"Cetap plak cite ni.. mkn ecaited moyie tgok takyah..." 
"kayau tenok cambil yanding2 pon besh jugek tan takyah?" (sbnrnye moly panggil kerie kak yah.. tapi sbb kn dia pelat, jd takyah..hei..sabo je la dgn budak2) 
yame-yame bocan puyak cte ni.. baik tito ye... huhu... kroh kroh kroh (x padan dgn baby lagi, tido mengeruh) huh..
Ha... comel kan?? terlampau kan? ade ke ptt kucing join manusia tgok cite korea... tak patut2.. ape yg dia faham ntah. bersungguh beno dia menonton. hishh... bikin org pusing kegemaran kegeraman je.. aigo aigo!!!!! oke.. untk pengetahuan readers sume, kerie mmg obes obses terhadap kucing. that's why bile tgok ape je keletah kucing kerie jd sgt teruja.. kucing sbnrnye ade personality and keletah msg2 tau.. tu yg menyebabkn diorang jd bertambah comel..( >-<)..hihi.. so.. itu sje paparan untk hari ni.. kalo ade sumur di ladang, kerie nk tumpang bsh kaki, kalo ade idea yg panjang.. nnti kerie tulis entri lg. 

Paparan terakhir
Moyie dan takyah.."cayang takyah" moyie kate..
K dah bye... thanks for reading!!

1 comment:

alif haris said...

comelnye kuceng :)
sy pn suka kucing hehe^^