My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Sunday, August 21, 2011

Badan penat dan mata ngantuk mengundang bahaya.

Assalamualaikum 

hai.

Meh sini nak story sikit. ni pasal ade lah couple ni. Diorang kua pegi bukak pose sesame. tapi si awek ni duk Gombak, yang bf ni duk Shah Alam. Walaupon agak jauh untk si bf ulang alik pegi menemui awek beliau. tapi beliau sering gagah kan juge diri demi rindu yang terpendam. Nak dijadikan cite, hari sabtu ngan ahad si bf ni ade kelas, maklum mengaji university sambilan. So lepas kelas, si bf bergegas menemui si awek walaupon dalam kepenatan dan keletihan.

Diusungnye si awek tu ke Shah Alam. ajak buke kt sane lah kononye. yelah salu kalo ngedate asyik lepak gombak je. sebelom sampai shah alam, mereka berdua ni da buka kat lam kete. bese lah lau da buka memang akan jadi ngantuk. belom sampai jusco bukit raja lagi, mata mereka da berat mcm ade gajah (bukan gam gajah oke..) melekat kat mate. rase mcm tak sabo je nak melawat bantal ngan tilam. tapi demi dating di gagah kan jua.

Disebab kan dua-dua penat, si bf punye mulut jadi macam tak reti nak lapik lapik bile berkate-kate. berdas das ayat-ayat mennguris hati di tembak ke muke awek. Yang si awek plak memang takkan nak paham la si pakwe tu duk penat sebab dia pon da ngantuk n belom makan heavy food lagi semenjak menjamah kuih lam kete. Si awek jadi over sensitip. perang dingin pon berlaku. patu baik balik. then dorang pon pegi makan kat pizza hut. mase kat pizza hut, si bf ni duk mengate si awek,

"awk ni da gemuk lah. tengok kat bahagian punggung ngan peha. baik awak jejage. kang da gemuk baru nak menyesal."

Pompuan kalo lelaki da mengomen bentuk badan dia. memang nahas la laki tu. peduli ape ko pakwe ke tak pakwe. Mule la perang mulut berdas-das. sampai kan si bf da cuak n malas nak layan bebelan si awek dan dia pon  berkate

"da da jom balik...."

Si awek dengan bengangnye bla dari tempat kejadian tanpa rase sangsi. Muke ketat gile dowh...

Si pakwe da cuak-cuak kuku besi follow awek dia tanpa menoleh kiri ke kanan kua dari restoran pizza tuh. Dengan konfiden terus pegi bayar parking, sekali....

"Bang, Pizza tadi abg tak bayar lagi..."

Dang!!!!! malu gile, sume orang yang nga beratur nak bayo parking pandang. Huk huk huk...ha kan.. gaduh lagi gaduh.  Moral of the story, jangan pegi dating dengan pakwe or makwe time penat, letih dan mengantuk. Boleh mengundang bahaya seperti malu di tengah jalan dan juga bergaduh tak sudah-sudah.


Perhiasan semata-mata.
k dah habis cite. Jom tido.

Thanks sebab bace sampai terlelap. :P

Iklan jap.. mase ni kerie model kan baju for Simply Shayana.

2 comments:

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeee... jgn kata gf /bf itu kamu ya.... ngeh ngeh ngeh...

~SaL IjOu~ said...

hehe..mcm cite diri sendiri je tu~ ;p