My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Saturday, August 13, 2011

Kerie dah terjebak. Aiyok~

Assalamualaikum..

Tak nak cakap banyak ah. Kerie nak bagitau sebenarnye kerie da terjebak dalam kancah doodle. maklum la skang ni makin menjadi-jadi kefamesan doodle di kalangan blogger. so, disebabkan kerie pon blogger, walaupon tak fames, kerie nak gak try buat doodle sendiri walaupon rupe dia agak macam ustazah jual lempeng kat skolah. Meh tonton doodle pertama yang kerie da conteng dan lakar. Jangan gelakkan. nanti kerie nangis.

Doodle pertama kerie yang tak semenggah.. Hoi.. ko gelak ko gelak, nak kene pelempang ke? adohhhhh.....

Err..doodle ni bukan kerie tau. tak sanggup kerie nak mengaku rupe selebet macam ni. sungguh pon kerie tak cantik mane, tapi Allah da jadikan kerie lagi lawa dari doodle ni. Buwekkkss...

kerie da sedia kan sedikit sebanyak biodata untuk doodle ni. Sila kaji dengan teliti ye.

Name: Siti ketipang bedah

Name samaran: Ustazah bedah

Kegemaran: Bentuk love (sbb tu baju dia ade bentuk love)

Pekerjaan sepenuh masa: Ustazah

Pekerjaan sementara: Jual lempeng kat skolah.

Hobi: Kumpul gambar bentuk love

Sukan kegemaran: Cantum bentuk love terpantas..(Puzzle la.. itu pon tak paham)

Begitulah sedikit sebanyak mengenai doodle ustazah bedah. kerie buat doodle ni sesaje je. ingat nk main game, skali tade game best plak dalam simpanan. ape lagi, main lukis-lukis lah.

K dah bye. Thanks sebab bace, gelak n ejek doodle kerie buat.

6 comments:

hana sudradjat said...

doodle ni kelakar sebab ada bentuk-bentuk love tu.hehehe.tapi comel! :)

JIJI YU said...

ustajah ni dah berpunye ke belo

Paradise Gal said...

jiji yuyu comment lah..perghhhhh....ohhh..lupe lak nk letak status ustazah bedah ni. so far so good, dia single lg. spe yg bekenan leh la hantar rombongan merisik ke minang ke.

hana: comel ke hape.. huk huk huk...

Umie Artoqiemie said...

untung ar korang pandai wat doodle..

Raden said...

mencabarnye sukan kegemaran ustazah...hehe..bagus tau ustazah nie

uia tak cuti syg..yg "cuti" tuh bebudak degree lom masuk lagi...yg postgrad blaja macam biase..bebudak masters n phd :)

Raden said...

sini..gombak juge. ade je org skola..cam biase.. cume tak ramai je..