My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, August 22, 2011

update dari dalam bus express..

Assalamualaikum

Hai..

Kerie sekarang ni dalam bus sani express.. Nak balik kampung.. Tak sabar nye nak sampai. Ingat nak tido dalam bus, mata takleh lelap plak. Huk huk huk.. Da balik rumah, kerie mesti takleh nak blogwalking selalu. Huhu. Kerie ni, memang rajin membace. Perasan lebih. -.-' huhu. Tapi betol lah. Kalo nak tau, sume blog yang kerie follow, sume kerie bace. Suke tengok car penulisan org ni. Lain org lain cara nye. Tadi kerie jumpe kawan kerie, tapi dia bukan blogger lah. Dia cuma pembace blog.. Dia ade ade komen mengenai cara penulisan sorang blogger fames ni. Err.. Follower blogger ni mmg da smpi tahap riban-riban da.. Tapi siyes bagi kerie n kwn kerie, care penulisan dia kelam kabut lah. Huk huk huk.. Jadi untuk blogger-blogger sume, tak kire lah korang ni fames ke tak.. Korang kene tampilkan gaya penulisan yg best. Jgn kelam kabut dan mengelabah je lebih. Hehe..

K lah, stakat sini je update untuk kali ini. Bye.

5 comments:

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeee... dari dalam bas...? ok selamat balik kampung... heeeeeeeeee... mujur ittewnya geng ratus aja.... ngeh ngeh ngeh... awak balik mana? kita tahun nie raya KL aja... hurmmmmm.... sure jalan KL lengang... arghhh tension....

Umie Artoqiemie said...

OKAY. arahan diterima.. hati2 naik bus..

::Cik Pija:: said...

akak kerie selamat balik kampung dan beraya :p

nanti jmpa kat UIA yee :))

mykhalis said...

siapala tu agaknya

kura said...

yeah. betul betul. cara penulisan itu penting. cewah! i xpandai sastera :0