My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Saturday, November 12, 2011

I'm back!!!

Assalamualaikum

dan

Salam sejahtera.

Wahhhh.. rindu banget pada blog terchenta i ni.. rindu banget mau berblogwalking, jengah entry blogger2 yang lain. hehehe.. akhirnye dpt lagi menjenguk dan menconteng arang di blog sendiri dan juge org lain. Kerie baru balik dari kg. best woooo balik umah. makan memang banyak lah.. n no doubt skang body kerie da katang macam peninju antarabangsa.. tsk tsk tsk. Untuk pengetahuan rakan-rakan, kali ni kerie taboleh tayang gambar hari raya haji sbb kerie tak amik gambar pon pada ketika itu. kerie cume makan, makan dan makan sementelaah itu kerie amik gambar kucing, bagi makan kucing, gomoi kucing, bebel ngan mak kerie, pegi kedai dan sebagainye. sungguh sadis activity. demikian itu tade gambar raya haji. tak sempat nak tangkap.

ha..mase pegi kedai, kerie sempat tangkap gambar sbb kerie nk tengok muke kerie mcm mane bile pakai tudung ni. yelah.. salu pakai shawl je. ni tudung express, main tibai je bile nak pegi kedai dekat2

ha.. ni adalah salah satu gambar meow yang kerie amik. hehe.. ni je la keje kerie kt umah.. asek amik gambar kucing n main dengan kucing.
Rase sedih, pilu dan sayu apabile diri suda berade di KL. rindu rumah, rindu ummi, rindu nak makan banyak serta rindu pada kucing peliharaan. huhu. tapi apakandaya, cempedak da jadi nangka, kerie telah membesar bagaikan juara sehingga telah membebankan kerie dengan tanggungjawab yang memerlukan kerie berjauhan dengan rumah dan keluarga, ye.. memang menyayat hati. -..-'

Ini bukan gambar raya haji, ni mase semalam kerie nak kua pegi jalan2 dalam uia untuk membeli sedikit keperluan. 
Walaupon sedih berselubung pilu, kerie tetap berase happy disamping itu sbb kerie dapat meluangkan mase beblog dan berjalan2 singgah di blog org lain smbil mengomen. hehe.. best best. terubat sikit kesedihan di hati. sebenarnye kerie da sampai kl dari semalam lagi. tapi semalam kerie tak sempat nak beblog sebab ade urusan lain yang kene buat dulu. hmm... ape pon hari isnin da start practicum balik..dan ade beberape name patient yang da ade dlm appointment list kerie. waahhh.. kerie sile bermotivasi sikit oke!!!

k lah. tu je update dari kerie. bai.

4 comments:

::Cik Pija:: said...

mcm kenal je tempat kak keria amik gambar tu ^_^ selamat berpracticum kmbali. takleh cuti lelame, nnti bdn smkin kmbang mcm sy :)

alexa yussida said...

slmt bekerja:p

JIJI YU said...

ko korban kucing ke weyh...

ni..thniah le menang bnyk award..ahaha

Bidadari Syurga said...

cyaiyok2....