My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Thursday, November 3, 2011

Tiada gambar hanya kate-kate

Assalamualaikum,

hai

Sedikit update today

hari ni iaitu pada ketika malam sebentar lagi, kerie akan pulang ke kampung halaman untuk beraya aidiladha. hehe.. sungguh teruja.. yeyeay. biase nye ketika berada di kampung kerie jarang-jarang update blog dan juga jarang-jarang jugek berblogwalking. demikian itu, jangan la kawan-kawan berase hampa kalo kerie tak jengah blog korang. kerie tak sengaje, kerie berada di kampung. harap korang sume memahami.

sebelom kerie menamatkan zaman bujang entry ni. elok lah kerie mengucapkan Selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua Muslims di seluruh dunia. dan yang sedang menunai kan ibadah haji, semoga dapat menyempurnakan ibadah haji dengan jayanya. Kali ni parents kwn2 kerie ade yang pegi haji. kawan kerie yang dimaksudkan adalah Liyana Hisham dan Finaz yunus. alhamdulillah.

ok lah..tu je. semoga perjalanan kerie, pulang ke kampung selamat dan baik-baik sayang aje

bai.

6 comments:

ShahzCudin said...

blik2 elok..
slmt hri raya aidiladha..

JIJI YU said...

selamat balik la doc...nnti ajor aku tu weyhh

kura said...

selamat hari raya!

princess said...

kte pom tak dapat online dkat rumah . btw , selamat hari raya kerie

Juliet_iRa~" said...

salam aidiladha..

pss : Jom join my GA! dpt ole2 cameron tau! :D

Umie Artoqiemie said...

slamat hari raya << terlambat hahaha