My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, November 28, 2011

Kisah sedih dan menyayat hati.

Assalamualaikum

hai..

wahhh.. da lamenye kerie tak jenguk blog, tak update blog dan juge tak berblogwalking sebab kerie agak busy sejak akhir-akhir ni.

kali ni kerie nak cite pasal baby meow kat hostel kerie. satu kejadian yang sangat menyedihkan telah berlaku. pagi ahad yang lalu kerie bangun untuk solat subuh, kerie ternampak sekujur tubuh kaku baby meow terbaring kat tengah laman kat hostel kerie. belakang badan dia da tersiat kulit nye. dia da mati... sedih sgt. malam sebelom tu kerie siap main-main dengan dia. pernah selamatkan diorang dari hujan, sejuk dan letak kan diorang kat tempat selamat. tapi mama dia degil, suke sangat letak anak dia kat tempat bukan-bukan. tempat yang tak selamat. :( bukanye sekor yang kene bunuh dek anjing tak bergune tu, malahan dua ekor. uwwwaa.. terus menitik air mate kerie mase tu. tak suke betol tengok kejadian seperti ini berlaku. :(

k la tu je nak cite. bai.

3 comments:

JIJI YU said...

smpai nanges2 aku baca cerita engko ni wey

Shawn Razaleigh said...

sedih sungguh.tembak itu anjing

kura said...

wah.. kasihanyaa :(