My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Sunday, November 13, 2011

Liyana Hisham host safiyya picnic dengan siapa tu?

Assalamualaikum

hai..

selamat hari ahad kwn2, dan selamat malam jugek. tido nyenyak2 tau malam ni, besok suda mau keje, nnt tak puas plak tido pastu throw tantrum kat tempat keje. tak bagus tu. kene bermotivasi sikit ok. hehe.. kerie nak update sikit pasal aktiviti diri sendiri pada hari ni. tadi pagi kerie telah pegi picnic dengan kawan-kawan cantik kerie. mereka semua memang stock hosts tv je. mcm biase, liyana hisham wajib la ade, pengacara safiyya  tv9 tu. pastu finaz yunus tu pembace berita tv al-hijrah, skang beliau tgh cuti nak besalin.status beliau adalah mak buyung cantik skang ni. pastu shabana, dia host untk rancangan kampus dunia kat tv al-hijrah. Another 1 beautiful lady yg ade same ialah farina. ni blom jadi host ke ape lg. maybe lepas grad nnt jadi la kot. ade talent tu. hehehe. selebihnye adelah gentlemen2 yg merupakan suami si finaz dan jugek pasangan kpd kwn2 cantik kerie. tp kerie tak bawak pasangan tau. ehe...

kitorang pegi picnic ni kejap je sebab si ibu mengandung finaz kempunan sgt nak pegi picnic n mandi air terjun. tapi best jugak pegi situ. dapat gak la main air. kitorang pegi ulu yam. best.

alang2 da pegi picnic wajib la amik gambar. kalo tak amik gambar mau nye balik dengan kekecewaan di hati smpai kan sanggup nangis tonggeng2 n patah balik semate2 nak amik gambar. kesalan tu memang boleh jadi parah macam orang eksiden lori langgar bus. jangan main2. ha.

jom la tengok gambar dulu. jangan buang mase. tapi gambar sikit je. banyak kat farina sebab dia bawak slr.

Dua gadis di belakang tu adalah finaz n shabana dan dua lelaki tu saleh si suami finaz n beyta kepunyaan tutttt... sorry la gambar kecik. kerie amik gambar gune hp cikai cap bb. 

tu liyana, farina n kerie

farina n kerie, cameraman tu kepunyaan farina
selesai suda segmen tayang menayang gambar bermakne selesai jugak lah entry kerie pada kali ini. so  babai..

2 comments:

JIJI YU said...

waa member ko stock retis je weyh..dasat jgk

Nurulbadiah Lai said...

waaa..
bestnye g picnic..
kite dah 7 tahun tak pernah berpiknik..

:))

have fun darl