My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Wednesday, November 16, 2011

Tiz zakiah kene bunuh

Assalamualaikum

hai..

Tengok tajuk.. gile sensasi minum air sarsi lah.

Hari khamis, spt biase kerie perlu menghadiri intake meeting. ketika meeting ini, kes-kes baru akan dibincangkan dan diagihkan. so hari ni psychologist belom dpt case tapi ade kemungkinan akan dapat. dan ketika meeting ini lah kami dalam unit psychiatry ni akan membincangkan kes patients yang unik serta menarik. kerie tak kesah sgt pasal bincang kes tu, yang penting pada hari khamis, rezeki murah sebab intake meeting dia provide makanan. makan smpi kenyang n tak perlu lunch pon.

Gambar kutip dari abg google. :P
so salah satu case yang dibincangkan ialah sorang patient yang ade hallucination and delusion telah dengan yakin membuat pengakuan that he has killed the actress named tiz zakiah. ha ko.. tak pasal2 tiz zakiah yang disebut oleh mental patient. kesian si kiah tu. dia tak bersalah pon. bile doc tanye, what's the prove that u killed her? he answered, u see, she never appears on tv recently n i know she died n i'm the killer. huhuhu.. sungguh berani kenyataan ini. tiz zakiah baik berhati2..ekeke... tak lah. patient ni just a kid tak silap kerie. n skang pon dia admitted kat ward. so memang tak betol kenyataan dia tu. peminat tiz zakiah jangan cuak plak. peace.

k lah tu je cite spontan hari khames kerie. :) bai.

6 comments:

cahaya iman said...

hahaha.. adeh!

JIJI YU said...

aku nak kntut

kura said...

tak pasal pasal tiz kena. haha

::Cik Pija:: said...

fuhlamak statment patient tu, :PP jaga2 akak, tkut nanti dia mention nama akak pulak :))

mykhalis said...

kalau mati betul tiz haru biru la jawabnya.. ye dop?

Run Away said...

oh my.....hahahaha...;d