My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Tuesday, November 1, 2011

Art therapy, 29/10/2011

Assalamualaikum

hai..

cube tengok tajuk.. menarik bukan? kerie telah mengembara untuk senaskah ilmu pada hari sabtu yang lalu dengan meng'attend'kan diri kerie ke art therapy session kat uiam yang tercinta. program terbabit telah dianjurkan oleh Intellectual Youth Club. Sangat berintelek kan kerie? hahaha.. Korang tau ke ape itu art therapy? err.. sebenarnye kerie malas nak cot cet cot cet pasal art therapy, motif entry ni nak tayang gambar je, tak lain tak bukan. hmm.. baik korang type art therapy kat google tuh then tekan search then korang akan dapat jawapan yang munasabah. boleh?

ok lah, walaupon kerie malas nak cite lebih pasal art therapy ni pebenda, kerie nak cite la pengalaman dan perasaan kerie untuk program sebegini. bagi kerie program ni sangat2 membantu kerie sebagai psychologist. selepas da tengok macam mana cara nak conduct art therapy ni, kerie terus bersegera hari senin semalam mengaplikasi kan art therapy kat patient kerie. sungguh berjaya dan terbukti keberkesananya. orang mungkin kate art therapy ni senang kepeh je. tapi tak... dia kene ade skill.. skill untuk meng'influence orang apabile kite conduct therapy itu sendiri. tak sume orang boleh mendengar arahan. so kite kena pandai handle beb. ehehh..

da.. kerie taknak lengah lengah segment tayang gambar sbb pasni kerie nak pegi makan coklat cadbury kegemaran kerie. da tak tahan rasenye untuk menikmati kelazatan beliau.

walaupon lukisan kerie tak semenggah.. tapi kerie puas hati dapat luahkan ape yang terpendam. ecehhh,,
Ok demikian lah. segmen tayang menayang satu gambar je kali ni. kerie khusyuk sangat menimba ilmu sampai lupa nak amik gambar. sile percaya oke! da. k bai. jangan kutuk lukisan kerie lelebih. jahit mulut tu kang baru tau. bai lagi skali. :P

4 comments:

JIJI YU said...

kerie2..ko ambik perubatan psykologi ke pe weyh..ubat kan aku sikit

kura said...

berseni nunnnnn. heheh

SHAFIQ HASHIM said...

Wahhh Berbakat..

♥ p a a n i ♥ said...

will gugel art therapy after this. hoho