My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Saturday, September 17, 2011

Khamis Jumaat.

Assalamualaikum.. 

hai

Ok ni ade update ni. 

hari kemis hari tu.. kemis plk.. kamis. kerie dengan kawan-kawan mafia pegi jejalan kat wangsa walk. pasang niat masing-masing nak tengok movie. tapi ade aral telah melintang kitorang pon tak jadi tengok movie. kitorang pegi melantak ala-ala mafia kebuluran kat restoran bbq chicken then pegi tutty fruity. lepak2 kejap pastu kitorang pon cau. tak pat tengok movie. sob sob sob. pas da sampai uia, kerie teman kawan kerie, cik liyana hisham membawa orang kesayangan dia pegi HKL. pastu kitorang tgu lam lebih kurang tiga jam.. kitorang gerak pegi hartamas untuk dinner. pastu balik pastu da abes cite hari kames. lupe nk bgtau.. mse kerie kua ni kerie dlm keadaan selsema. so muke kerie jd selebet.. sbb mate bengkak n muke merah. tak caya tengok ar gambo bwh ni. tapi jangan ejek.. tableh!!!

mate sepet.. tak suke. tp alhamdulillah.. msh ade mata lg. :D
Sejak sakit-sakit tenat ni.. kerie makan healthy food je. tapi.. fries tu tak healthy. kerie tanak. kerie terpakse makan. =.='
Tengok.. makan ice cream pon yang yogurt base punye. healthy kan. Padahal tgh jaga makan. maklum la pompuan gemuk.
Sambung plak cite hari jumaat. kerie pegi menonton.. hik hik hik.. menonton ape korang tanye? menonton wayang ler.. kerie pegi cinema kat wangsa walk je. cepat mudah dan tangkas apatah lagi ligat. yer.. kerie nonton cite melayu. (mcm tak cayajarang skali kerie menonton cite melayu kt wayang. tapi sebab kan johan punye cite.. memang layan la beb. Lawak memang melampaui batas lah. tapi jalan cite dia tak best mane pon. sib baik ade johan ngan apek.. lau tak rase bazir je beli tiket tu. huhu..

Tu je lah nak cite. tak manfaat pon entry ni. -..-'  Ingat ade orang nak tau ke pebenda aktiviti harian ko kerie? takde de.. mimpi basah siang hari je ko ni.

tapi.. ala bia lah. malas nak backspace delete balik ape yang kerie tulis. next entry je la kerie tulis benda yang manfaat. tu pon  tak janji.

"yelah.. org tau lah.. orang saje je.." ayat johan lam raya tak jadi. wakakaka...

k bye.

6 comments:

kura said...

untung la mkn tuttu frutu! haha

JIJI YU said...

hehe..teiba aku rasa cam lapar lepas baca entry ni

~SaL IjOu~ said...

mata kite pun sepet tp kite suke je..sbb ramai org ckp kite chinese look..hehe~

Umie Artoqiemie said...

mate sepet tak suka? best ape..
wahh kau rate brape bintang crita raya tak jadi tu?

Run Away said...

mata sepet..tapi cute juga kan..dan tak sume mata besar nampak cute...;d

Run Away said...

mata sepet..tapi cute juga kan..dan tak sume mata besar nampak cute...;d