My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Thursday, September 29, 2011

Mencarut kat fb cool ke?

Assalamualaikum w.t.b

hai

Kerie nak meluahkan rasa tak puas hati kat segelingtir orang yang suke mencarut kat fb. apehal nak mencarut-carut kat status fb? ko ingat ko cool. panas adelah.. panas ati kerie tengok. da lah orang melayu, ade setengah tu budak skolah, budak belaja tinggi sampai tahap masters pon ade buat tebiat ni. adoi.. memalukan. yang paling memalukan orang Islam yang mencarut2 dan menyumpah seranah. kat fb kerie ade jantan-jantan yang suke mencarut. huh... memang kena remove dengan kerie lah kan. nampak sangat tak matang. huh... tapi setakat ni kat fb kerie, kerie belom jumpe lagi pompuan yang suke mencarut kat fb. semua nye kaum jantan yang bajet cool. Mostly perempun kat fb kerie suke buat status yang berunsur keagamaan. eheh.. bgs. kerie suke.

Ape lah motif mencarut-carut bagai. kerie kalo terlalu banyak dengar carutan dan makian boleh jadi pening n naik angin. rase macam orang ni takde otak ke mencarut2.. takde rase malu ke? terutama bile sebut private part... oii.. memang rase macam nak bagi penampo betalu2 sampai bisu. ade mulut boleh bercakap bukan untuk sebut benda yang tak senonoh.

Kerie ni perempuan, bile pms datang, hati jadi panas je. kadang-kadang semua benda boleh meningkatkan kemarahan. walaupon sakit ati, takde lah kerie mencarut sane sini nak puas kan hati yang tengah mengelegak. kalo merungut pon dalam hati je. siap ade perlawanan antara baik dan jahat lagi tu sebab nak control rase marah. tapi pms adalah normal bagi setiap perempuan. oleh itu, sang lelaki sile lah faham. kalo pasangan korang nampak macam nak perhatian lebih, pastu macam moody je, pastu over sensitive ke, korang jangan menambah teruk kan keadaan. If nak tegur pon after pms da elok. ok??

k lah.. tu je cite kerie. baik laki baik pompuan.. tamau maki-maki k.. tamau carut-carut k.. tak indah. k dah, tu je. bai...

5 comments:

Topsy Kretts said...

hi, kalo bertudung tapi perangai teruk (sekejap post bende2 pasal islamik kekonon muslimah sekejap butthurt tak tentu pasal n kutuk2 or ngumpat pasal org lain) tu cane plak ye?


publish laa komen ni kalo berani..

Paradise Gal said...

da publish.

err.. kadang2 benda umpatan atau kutukan ni dicakap secara general. mungkin rase tak puas hati diri sendiri ataupon di observe dari pengalaman orang lain. memang diakui tak elok dan tak patut...

JIJI YU said...

pompuan ad mencarut kat ex bf

Paradise Gal said...

encik jiji yu.. yup.. memang ade. tapi dalam friendlist fb kerie takde.

ShahzCudin said...

ermm..memang xptut pon mencarut2 ni xkesah la kat mana pon..