My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Friday, September 30, 2011

Gambar punye cite

assalamualaikum, 

hai..

Tadi siang kerie pegi uia student centre sebab nak cuci gambar. kerie kena sediakan 2 keping gambar pasport untuk pass pelajar kat HUKM. ehe.. so kerie pon nak menjimatkan duit, kerie tanak la snap gambar bru sbb kerie ade bnyk gambar yang boleh digunekan untuk buat lekat kan kt pass tu. kerie pon jalan lah pegi kedai gambar nyot nyot nyot.. sampai kedai gambar dengan confident kerie kasik tam drive, then kate saya nak cuci gambar 4 copy dalam size 2R.. sekali da siap cuci, wallawey.. besar betol. mane boleh lekat kat pass ni. aigooo jingja.. pastu kerie pon mencerita kan masalah kerie kepada tukang kedai. dia pon cakap, lahh.. akak.. 2R memang la besar, dia tak same dengan size pasport, muke kerie termalu da kat situ.. dalam hati, apehal lah aku ni over confident sgt. uhu.. pastu dia kate, akak nak buat gambar pasport ke? saya boleh cuci gambar akak tu jadi gambar size pasport, 6 keping 6 ringgit. kerie pon pk punye pk punye pk, last skali, yelah dik.. cuci lah size pasport. konon nak berjimat.. langsung kena bayar sepuluh ringgit, pastu ade gambar lebih.. nak buat ape?? nak bagi orang..? takde sape yang ndak.. uhu.. 

terpakse la simpan gambar sendiri. macam syok sendiri plak da. 

ok bai.

2 comments:

Umie Artoqiemie said...

nyot tiga kali tu sound efek kau jalan ke? hahaha. sumpah lawak..

ohsem ape gambar lebih, bagilah aku satuu!!

.diannorhayati. said...

hehe. auuu.

sangat cantikkk. nak satu :P