My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Thursday, September 8, 2011

Kegembiraan di Aidilfitri

Assalamualaikum..

hai..

Wahh.. semua blogger da tayang gambar raya lah. kerie je yang still ketinggalan tak upload lagi gambar raya. walaupon agak da basi, kerie nak upload jugek lah. hee.

Ini adalah baju raya yang kerie beli last minute raya. kerie suke. bagi kerie cantik baju ni. :P
disebabkan ramai sgt org pakai pashmina skang ni, kerie dgn kakak kerie pon bertindak untuk tdk pakai pashmina ketika raya. Shawl yg kerie pakai ni shawl cotton je. beli kat Terengganu.
errr..kek tu kerie yang buat tau. hee.. malam raya tugas kerie adalah membuat kek. walaupon takde ler  terer mcm chef tapi boleh la dimakan.
Love my sisters.
Sibuk main telipon.
Sibuk duk geram kat kucing...hee.. 
Sisters with mother.
kerie tak habes2 duk pegang kucing. 
Ni baby meow kerie namenye anak lembu, atau panggilan manja bubu atau yembu. Name dia ank lembu sebab warna dia mcm warne lembu susu. ishhh..comel nye. 
ha.. suda selesai. sume yang kat ats tu gambo mase first day raya. ade je gambar raya yang lain. kalo nak tengok, boleh tengok lam fb kerie. hmm.. k lah thanks sbb sudi singgah.. bai.

8 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

mmg la gumbira...
gmbr dye je..

hahahaha

Paradise Gal said...

hehe... mmg la terover expose sikit.. maklum ler hari raya. lagi pon ni blog kerie. sbb tu letak gambar kegembiraan kerie. x syok la letak gambar org lain

meaw said...

cantik baju raya kerie,labuci tu fuhhh! padat... yembu?alahai comel gitu :)

kura said...

cun melecun. melaram habiss woo! hahah

NadIAh AzIz said...

cntik la bj tu...beli kat mane?

Paradise Gal said...

Thanks.. yup, kerie suke beading dia n labuchi. Beli kat ade satu booth ni dia bukak kat planetarium kuala terengganu. baju dia semua cantik2 n exclusive. :)

~SaL IjOu~ said...

wah..meriahnye baju~ ^^

Faz_cs said...

cantiknye kamu... ***jealous... :)