My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, September 5, 2011

Assalamualaikum

Hai..

Semenjak raya, kerie tak update blog lagi. Yer.. Memang kerie berniat untuk update sambil menayang gambar raya keriea. Tapi malang tak berbau. Internet kat umah kerie bukan main lembab pegerakkanye.. So kerie malas nak tunggu.. Biaq pi lah.. Nnt kerie update lepas kerie sampai UIA. Line UIA boleh lah tahan. Ade port yang line laju macam micheal schumacher bawak kete. walaupon da basi gambar raya kerie tu. Tapi.. Raya kan sebulan, boleh je nak update gambar bile2 mase dalam sebulan ni.

Tujuan kerie update blog ni sebab kerie nak melahirkan rase dukacite kerie sebab kerie da nak balik UIA da. Terpakse balik awal seminggu kerana tuntutan tugas yang tak penah berhenti mengerah keringat kerie ni. Mase undergrad dulu, sukati lah nak balik lambat kan. Ni da postgrad.. Tak leh nak main2 sgt da. Hidup dibelengu dosa thesis. Heee..

Rase sedih dan berat hati nak tinggalkan rumah sebab kerie terpakse meninggal dua baby meow kerie yang kerie amik kat uia tu kat rumah. Setiap malam diorang tido dengan kerie. nanti malam2 selepas ni kerie da tak tido dengan diorang da.. Uwwwaaa sedih dan menyayat hati. Mcm mane ni? Mesti nanti diorang rindu kat kerie jugak sebab diorang da manja sangat dengan kerie. Oohhhh..

Walaubagaimane pon. Kerie terpakse jugak balik demi kehidupan yang perlu diteruskan. Yer.. Banyak2 lah bersabar duhai kerie. Hmmmm..

K lah.. Kerie da tak sanggup nak menahan kesedihan dan dukacite. Kerie nak pegi nangis lam bilik air jap. Doa kan perjalanan pulang kerie selamat dan sihat walafiat. Thanks for reading. Muahhh..

6 comments:

kura said...

owh. selamat pulang ye. semoga tabah di uia. heheh

prince aeril said...

nanti akak blik kt umah mesti dorg da xknal akak..salu kucing cmtu..

Bidadari Syurga said...

haish... tak semestinya prince aeril... kucing akak kenal aja akak... walaupun akak duduk kg 3 thn... dia tetap kenal akak... bau tuan dia boleh cam... kerie utamakan pelajaran... its ok mereka duduk rumah... mama n papa keriekan ada... lebih terjamin.... selesa kerie nak study....

Bidadari Syurga said...

tapi rindu gila tu surelah... akakpun kekadang tu rindu gak... lelebih lagi yg cecomel tecik cemenot 3 e3kor tu... ada aja ni hah main kat luar....

Faz_cs said...

semoga dpt sempurnakan tugas sebaiknya...mane pic meow2 tu... :)

Liyana Zahim said...

Uia? Master ek? Hehehe.. Nnti sy konvi jemputlah datang.. :)