My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, October 24, 2011

Pink Daisy

Assalamualaikum

hai..

Hari ni kerie puase lagi. yeyeay..tinggal dua hari saje lagi untuk ganti. Semalam balik lepas berbuka terus penat dan melepek.Pagi tadi kerie bangun.. memang serius takde mood. rase macam nak mintak mc je. malas nak pegi keje. tapi.. mengenangkan hari ni ade patient. terpakse la merajinkan diri untuk pegi jugak ke HUKM.

Wowowo.. today kerie pegi keje tanpa sebarang make up dimuke kecuali bedak je. sebab kerie memang serius malas. malas nak calit eye liner kat mate, malas nak tepek blusher kat pipi. sbb da mls sgt kerie just pki bedak n lip balm. huhu..tak kisah lah. yang penting smpi hospital. .

Semase muke berbasa basi berjalan sambil bermalas-malasan mengheret kaki yang liat untuk menuju ke hospital.. semase menyusuri lrt masjid jamek.. pling!!!!! tetibe kerie dihulurkan bunga. sangat comel bunga tu. bunga daisy name nye, eheh.. terima kasih! kerie pon berpaling memandang kiri kanan. ohhh.. rupenye maybank tengah promote insurance for breast cancer to all ladies in Malaysia. sbb tu dia hadiah kan sekuntum bunga daisy berwarna pink untuk semua wanita2 yang lalu kat stesen lrt masjid jamek. Bagus kan. malang nye encik maybank, i takde pendapatan tetap lagi nak beli u punye insuran.. hee..

Ini la bunga daisy yang comel tu.. :)
Skang kerie nak pegi solat n jap g kul 3 ade patient, nak prepare mental n physical spy nmpk segar. ok bai.

4 comments:

JIJI YU said...

apa kaitan breast ngn bunga ek

Bidadari Syurga said...

semoga kamu sentiasa indah dalam dan luaran...

p/s: rasa tersenyum bila tgk pic kamu senyum...

Umie Artoqiemie said...

maybank sangat sweet..awwww..

princess said...

dah nak habis ganti dah . ain belum =.='