My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Saturday, October 15, 2011

Teruja tengok baby baru lahir

Assalamualaikum.. 

hai everyone...

Ni kerie nak update skit. tengok la tajuk entry pasal ape.. pasal baby. ekeke.. kerie memang suke baby. mungkin sebab umur da lanjut. patutnye da kena beranak tapi kawen pon tak lagi. tu yang meroyan tengah malam duk buat entry pasal baby. Tak lah. Sebenarnye kerie tulis entry pasal ni sebab kerie tengok kat fb kerie, ramai kawan-kawan kerie yang baru melahirkan baby. yelah siap post gambar lam fb lagi tu. kerie ni memang terlebih teruja dan ghairah bile tengok baby. especially yang baru lahir. tak tahu nape. kerie berperasaan sebegini sedari kerie kecik lagi.. yelah sedari umur 9 tahun. suke nau tengok baby baru lahir. nampak sangat kecik-kecik lagi da gatal nak beranak. tsk tsk tsk...

Ape pon kerie nak wish congrats to all my friends yang da jadi mommy.. tak kire lah baru jadi or da lame. bersyukur lah atas anugerah Allah yang tak terhingga besarnya. anak itu satu amanah, satu anugerah. berikan yang terbaik bukan bermakne menyediakan kesenangan di dunia semata mata.. tapi kesenangan akhirat itu yang penting. InsyaAllah..

alolo.. tomeinye.. mmuah..
Say no to baby dumping and abortion.
ok da tu je cite kerie. bai.

4 comments:

JIJI YU said...

aku suke terbahak bahak kalo tgk memeber aku dah jadi apak

Bidadari Syurga said...

adoihai... tomeinya... org yang suka kucing nie... selalunya hatinya penyayang.... :)... suatu hari nanti ada baby sendiri mesti cantik mcm adik...

Umie Artoqiemie said...

kerie tak takut ke? hhohohoho hahaa

Liyana Zahim said...

Akk.. Org bljr tape lmbt skt kawen.. Hehehe.. Pas abis ni jgn tggu da.. Trus kawen oke.. Haaa jgn lupe jmput.. Ekekeke.. Yo yo an je sy kan.. :P