My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Monday, October 24, 2011

Ucapan terima kasih. Xie xie ni men.

Assalamualaikum


Tamau cakap banyak...


Just nak cakap very much thank you to dik yuyu sebab follow akak yang tak seberapa ni. kerie suke bace blog yuyu sebab penulisan dia boleh buat kerie ketawa berdekah-dekah.. ayat2 dia salu tak menahan kekelakaran dia. so memang boleh release la sedikit sebanyak tension yang ade. :D




Second.. kepada pak ostad jiji yu pon.. thanks sbb follow blog kerie yer. :P jiji yu pon salu gak bagi cerita yang bernas2. tak perlukan pembetulan lagi tu. Thanks ya bro...




Ok bai.. :D 

4 comments:

JIJI YU said...

jiji yu dah terkentut kegembiraan...

SoLy SoLicious said...

untung la die..heee..yunai zarai lagi ha gelaran jiji bagi

cik yuki said...

mmg blog jiji best !!

JIJI YU said...

muehehe..waaa tu xplen terbaik ko jelaskan kat entry baghu..tapi bnda ni dah pon berlaku pada zaman nabi..