My precious kitties

PitaPata Cat tickers

Thursday, October 27, 2011

statement yang tidak asing lagi.

Assalamualaikum..

hai..

kerie just nak bitau ni.. ni bukan rahsia. ni bukan sesuatu yang tersembunyi. ini bukan sesuatu yang asing lagi. hee... sebagai pelajar psychology, yang amik clinical and counseling. kerie nak bitau ade orang berwibawa.. iaitu neurosurgeon telah berkate yang... soon or one day, psychologists will lead the world. sungguh kembang hidung kerie mendengar kenyataan ini. -..-

ok sekian. bai

Muke tak make up mmg tak lawa di mata kasar. tapi dia adalah sebaik-baik ciptaan dari Sang Pencipta, Allah. Alhamdulillah. 

8 comments:

princess said...

bukan accountants ke ? acececeyy . nak jugak : )

JIJI YU said...

hurm..engko ni..solo lagi tak..nak jgk mmber aku tu bini die leader..ahaha

Bidadari Syurga said...

tak makeup dah cun nie.. kalo makeup... alahai... course yg menarik.... semoga berjaya ok....

Tasha said...

my dream job dulu~~~

hehe,all the best.

ghost writer said...

satu masa,militari lar yang akan conquer dunia..

Umie Artoqiemie said...

perghhh.. kecut idong aku dengar. haha. awak cantik ok walaupun x mekap :D

alexa yussida said...

hye yuna!!ini cantik mngalahkan yuna :)

psychologist lead the world sbb sume org akan bermasalah n memerlukan kaunselor kecuali yg kuat iman..die tuju Allah dlu :D hehe

pwincess Lov3y dOv3y said...

sangat chantek dipandangna mata sya..:)